Kategoriler: IT Şirketi

Kâğıt Çekmeme Problemi

Bilgisayar teknolojileri ile bir araya getirilen yazıcı donanımlarının tarihi 1938 yılına dek dayanmaktadır. Yazıcı alanında atılan ilk adımların neticesinde 1969 yılında geliştirmeler devam edilerek 1971 yılında ilk lazer yazıcılar ortaya çıkarılmıştır. Yazıcı donanımları tüm bilgisayar türlerinde oluşturulan ya da bulunan belge, dosya, görüntü ve grafiksel içerikleri bir kâğıt üzerine yazılmasını sağlayan araçlardır. Yazıcı cihazı tanımından da anlaşıldığı gibi insanların istedikleri verileri kaybetmemeleri ya da farklı alanlarda kullanmaları amacıyla oldukça önemli bir donanım olma özelliğini taşımaktadır. Yazıcı donanımının piyasaya sunulduğu andan itibaren bilgisayar teknolojilerinde olduğu gibi gelişimleri devam etmiştir. Böylece birçok yazıcı türü bir öncekinin daha iyi hali olmak üzere teknoloji içerisinde yer almıştır. Kullanıcıların kendi istek ve beklentilerine göre tercih edecekleri birçok yazıcı seçeneğinin olmasıyla beraber bu cihazlar çeşitli kullanım amaçlarına hitap etmeye başlamıştır. Her bir yazıcının sunduğu farklı özellikler bulunmakta ve her bir yazıcı farklı kalite oranlarını içermektedir.

Yazıcı cihazlarından alınan verim neticesinde birçok faaliyet bilgisayar teknolojileri üzerinden gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Günümüze gelindiğinde neredeyse her evde bir bilgisayar ve gerekli bilgisayar donanımların olduğu görülmektedir. Bu donanımların başında gelen yazıcılar bazı zamanlar yoğun kullanımdan, kullanıcıların yanlış kullanımından ya da kendiliğinde oluşan teknik hatalardan ötürü sorun vermektedir. Her yazıcı çeşidinde görülebilen bu problemlerin türünde de farklılıklar yaşanmaktadır. Yazıcılarda görülen problem türlerinin başında kâğıt çekmeme problemi gelmektedir. Kâğıt çekmeme problemi yazıcının kâğıdı almaması ve kâğıdın sıkışma durumu olarak açıklanmaktadır. Karşılaşılan bu problemlerin doğmasının altında yatan birtakım nedenler bulunmaktadır. Bu nedenlerin arasında kâğıt alma pateninin kirlenmesi sonucunda yazıcının patinaj çekiyor olması, kâğıt alma pateninin eskimesi, toner arızası yaşanması, kâğıdın çok ince olması, kâğıt ağırlığının çok düşük olması, arkası kullanılmış kâğıdın tekrar kullanılmaya çalışılması ve kâğıt alma pateni ile bağlantılı olan düzeneğin bozulması bulunmaktadır. Belirtilen yazıcı kâğıt çekmeme problemi nedenleri en çok rastlanan nedenler olarak sayılmaktadır. Bunun dışında oluşan farklı nedenlerde bulunmakta fakat başlıca bu sebeplere yer verilmektedir. ‘‘destekoffice.com’’ haftanın 6 günü aktif olarak kullanıcı sorunlarını çözmeye yönelik teknik çalışmalarda bulunmaktadır. Bu teknik çalışmaların içerisinde yazıcı cihazlarında yaşanan sorunların giderme amaçları da yer almaktadır. Yazıcıların gösterdiği arızalar arasında bulunan kâğıt çekmeme sorununda da ‘‘destekoffice.com’’ en güvenilir onarım hizmeti veren bir kuruluş olarak sektörde öncü konumdadır.

‘‘destekoffice.com’’ kuruluşu elektronik cihazların temelinde yer alan bilgisayar ve cep telefonu cihazlarının tamirat ve bakım işlemlerinde profesyonel anlamda yetkinlik derecesine sahiptir. Yazıcılarda yaşanan kâğıt çekmeme problemi dışında yine bilgisayar ve cep telefonlarının anakart tamiri, ekran tamiri, ekran değişimi, toplama bilgisayar ve toptan bilgisayar satış konularında da hizmet veren bir yapıdadır. Kuruluş hizmet yelpazesinde çeşitliliğe giderek kalitesini uzman ekip üyeleri ile birlikte kanıtlamıştır. Belirtilen kâğıt çekmeme nedenleri yazıcı cihazlarının hassaslık içeren yapılarından dolayı özenli yapılması gereken bir işlemdir. Bu hassaslığın bilincinde olan ‘‘destekoffice.com’’ yazıcı cihazlarının uzun ömürlü olabilmeleri adına onarım ve bakım işlemlerini kapsamlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Kâğıt çekmeme problemi yaşayan kullanıcılar ‘‘destekoffice.com’’ kuruluşunun web sitesi üzerinden online destek talebinde bulunabilmektedirler. Bu destek talepleri kuruluşun iletişim sekmesinde yer verdiği telefon numarası aracılığıyla yapılabildiği gibi Whatsapp uygulaması ile de yapılabilmektedir. Aynı zamanda verilen e-mail adresinden sorun yaşayan kullanıcılar etkileşime geçerek profesyonel tamir hizmeti alabilmektedirler. Kuruluşun sunduğu çeşitli iletişim yolları tamamen müşterilerin kolaylığına yönelik oluşturulmuştur. Kuruluş müşteri memnuniyetini kar etme amacının önünde tutmakla birlikte onarım işlemlerinde uygun fiyatlandırma stratejilerini çalışma planlaması içerisine yerleştirmiştir. ‘‘destekoffice.com’’ adresinin yönetiminde benimsediği her aşama kullanıcıların beklentilerine cevap vermeye yöneliktir. Uzun çalışma saatleri ile her an her dakika problem yaşayan kullanıcıların cihazlarından en yüksek verimi alabilmeleri adına gelişen teknolojiyle birlikte uyumlu biçimde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Düzenlendi Aralık 24, 2020 12:50 am

Paylaş

Güncel içeriklerimiz

İstanbul bilgisayar toptancıları

İstanbul bilgisayar toptancıları arasında kaliteli malzeme ve parça desteğimiz ile de en ön sıradayız. Yaşadığınız…

Mayıs 9, 2021

Masaüstü bilgisayar anakart tamiri

Masaüstü bilgisayar anakart tamiri gibi bir anakart değişiminde dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Masaüstü bilgisayar…

Mayıs 9, 2021

Macbook anakart tamiri

Macbook anakart tamiri süresi 1 ile 5 gün arasında değişebilmektedir. Fakat arızanın tespit süresine bağlı…

Mayıs 9, 2021

Macbook servisi

Macbook servisi ihtiyaçlarınızda bizler bütün deneyimlerimiz, müşteri referanslarımız, uzman teknik kadromuz, son teknoloji ekipmanlarımız, en…

Mayıs 9, 2021

Bilgisayara su döküldü tamiri ne kadar

Bilgisayara su döküldü tamiri ne kadar? Bilgisayara su döküldü ne yapmalıyım? Bilgisayar sıvı tamiri fiyatları…

Mayıs 9, 2021

Anakart değişimi

Anakart değişimi konusunda en önemli olan nokta, arızanın tespitini, kontrollerini ve teknik çözüm için gerekli…

Mayıs 9, 2021